ΚΑΡΟΤΣΙ JUSTbaby Galaxy Blue Jean 6+ (JB.1140)

Εξαντλήθηκε

Το Galaxy της JUSTbaby παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο στυλ, ενώ είναι ευέλικτο, με περιστρεφόμενες ρόδες, ώστε κάθε βόλτα με το παιδί σας να είναι άνετη την ακόμα και σε δύσκολους και δύσβατους δρόμους.

Στο καρότσι Galaxy το παιδί σας κάθεται άνετα στην θέση του, ενώ η πλάτη του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί επανειλημμένα και σε οριζόντια θέση. Το υποπόδιο είναι επίσης ρυθμιζόμενο.

Και οι δυο γονείς έχουν μια άνετη βόλτα, χάρη στις μαλακές χειρολαβές ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές. Θα βρείτε χώρο για τις αγορές σας στο μεγάλο καλάθι.

Με ζώνη 5 σημείων, μπροστινή μπάρα ασφάλειας και επιπλέον προστασία ολίσθησης το παιδί σας, είναι πάντα ασφαλείς στο δρόμο. Τέλος, διαθέτει φρένο στάθμευσης, ώστε να στέκεται αξιόπιστα.

Το Galaxy είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υφάσματα και μη τοξικά υλικά, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΝ 1888.

Διαθέτει ζώνη ασφαλείας 5 σημείων και 4 θέσεις ανάκλησης πλάτης Χρώμα: Blue Jean Ρυθμιζόμενο υποπόδιο. Περιστρεφόμενοι τροχοί. Μαλακές χειρολαβές. Κουκούλα με παράθυρο. Μεγάλο καλάθι κάτω από το κάθισμα και θήκη αποθήκευσης στο πίσω μέρος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ηλικία 6+ μηνών

Βάρος Καροτσιού: 7,8 kg.

Διαστάσεις ανοιχτό: 82 x 44 x 106 cm.

Διαστάσεις κλειστό: 102 x 37 x 40 cm.

Χρώμα: Blue Jean


84,90 €